Made in Italy

Complete stalen bestekset 24-delig Design Made in Italy - Tricky

  • Made in Italy
  • Code: TRICKY
€ 376,09 € 470,11 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

Bestekset van gepolijst of gezandstraald roestvrij staal, modern design gemaakt in Italië.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 21,4 cm
  • 6 messen 23,8 cm
  • 6 lepels 21,2 cm
  • 6 theelepels 14 cm
Verkrijgbaar in 2 afwerkingen:
  • Gepolijst;
  • Gezandstraald.
Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De glanzende afwerking die wordt verkregen door het spiegelpolijsten van het bestek, is een oppervlaktebehandeling waarbij met behulp van speciale rollen en zeer fijnkorrelige schuurpasta's de vereiste glans wordt verkregen.

De gezandstraalde afwerking , gekenmerkt door een lage ruwheid, wordt verkregen met de micro shot peening-techniek: een oppervlaktebehandeling van het staal, koud uitgevoerd met onder druk gegoten keramische microsferen. Het object krijgt zo een bijzondere esthetische impact doordat het gereflecteerde licht vanaf het oppervlak wordt verstrooid.

Gemaakt van gesmeed staal, het vierkante ontwerp en de functionele aandacht onderscheiden deze bestekcollectie, geïnspireerd op moderne stedelijke ruimtes. De minimale handvatten versmelten met de bochtigheid van de lepelbekers en benadrukken de onregelmatige en boeiende snede van de messen. Ideaal voor wie een moderne set wil zonder aan elegantie in te boeten.
In de versie met gezandstraalde afwerking roept het onmiskenbare silhouet van de golvende en onregelmatige handgreep het oude handwerk op van de smeden die met hamerslagen de gloeiende sintel modelleerden en leven gaven aan unieke en kostbare artefacten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief