Made in Italy

24-delig bestek van satijnstaal, Italiaans Artisan Design - Damerino

  • Made in Italy
  • Code: DAMERINO
€ 686,33 € 857,91 -20%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 7-10 werkdagen

Urban chic design bestekset van satijn roestvrij staal, 24 stuks Italiaans vakmanschap.

Dienst bestaande uit:
  • 6 vorken 20,8 cm
  • 6 messen 23,2 cm
  • 6 lepels 20,8 cm
  • 6 theelepels 15,5 cm
Het is een collectie 18/10 roestvrijstalen bestek, dat wil zeggen met 18% chroom en 10% nikkel, die een uitstekende corrosiebestendigheid en gemakkelijke reiniging garanderen met een uitstekende hygiënische coëfficiënt.
Bovendien is roestvrij staal een 100% recyclebaar materiaal , waardoor het een lage milieu-impact heeft, zowel in de productiefase als in de end-of-life-fase van het product.

De satijnen afwerking van het bestek is een proces waarmee u een zeer elegant en verfijnd ondoorzichtig effect verkrijgt . Het is een laatste behandeling die wordt verkregen met behulp van specifieke roterende borstels.

De collectie, die staat voor kwaliteit en kracht, is in een urban chique stijl in een eigentijdse toets, met een origineel design en afgewerkt tot in de kleinste details.
Het bijzondere kenmerk bestaat uit het handmatig lassen tussen het handvat en het bestek, dat deskundige vakmensen op elk product uitvoeren en dat zichtbaar blijft om het vakmanschap te versterken dat elk stuk uniek maakt .
Zo wordt het gesmede gesatineerde staal gecombineerd met de gepolijste stalen buizen van de handgrepen, die gekleurd zijn dankzij koken in speciale ovens op hoge temperaturen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief