Made in Italy

Console moderne glas en hout Venetië Venetiaanse Briccola

  • Made in Italy
  • Code: CONSOLLE VENEZIA
€ 7.637,68 € 9.547,10 -20%
Maatregelen 150 x 40 x h. 100 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Console moderne glas en hout Venetië Venetiaanse Briccola
Venetië is een unieke en uitzonderlijke zelfdragend console, wordt de geschiedenis en eerbetoon aan de stad Venetië en bevatte zijn "Briccole" betekent eiken palen en eiken gebruikt voor millennia te melden bij de gebieden in het binnenland van de lagune boten. Dit hout wordt gebruikt als een essentieel onderdeel van de console. Elke dolfijn, aan het eind van zijn leven, en wordt vervangen Viadurini ervoor gekozen om dit "re-use" materiaal transporteren van een object alleen meubels in de wereld de schoonheid en magie van deze stad op te waarderen. The Venice console wordt aangesloten op de verharde hout charme door de tijd en de natuur, glas, herinneren aan de transparantie van het water, de koningin van de stad. De console bestaat uit twee lagen glas gekoppelde dan 10 + 10 mm dik en binnen deze twee lagen ligt in een Briccola houtfoelie in verouderde eik.
eenvoudige en elegante vrijstaande console, een rechthoekige vorm en uniek ontwerp en imiteren geschikt voor elk type van meubilair. Het hout van het "Briccole" en het glas zal dus opgaan in een warme en onlosmakelijk omarmen, eens aanwezig langs zijn benen.
De vereniging bij 45 ° van het vlak van de zijden wordt gerealiseerd door middel van een speciale bonding hoge weerstand.
Gate in uw huis ontwerp en de geschiedenis samengevoegd in dit ene console in zijn soort!
Console volledig gemaakt in Italië.

Let op: Omdat we een echte dolfijn verouderde eik plaat uit, eventuele verschillen met het beeld zijn als het product unieke kenmerken te worden beschouwd.

materialen:
- Briccola gerijpt in eiken
- Glas

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief