Made in Italy

Console ontwerp en ambachten eiken fineer notenhout Fenice

  • Made in Italy
  • Code: CONS FENICE
€ 11.750,19 € 13.823,75 -15%
Maatregelen 230 x 88 x h. 95,5 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Console ontwerp en ambachten eiken fineer notenhout Fenice
Phoenix is ​​een robuuste console, eenvoudig en elegant, modern design en exclusieve bladvormige, geschikt voor elk type van meubilair. Een lichte blad, gesuspendeerd, ongrijpbaar, het rijden in een vacuüm, maar tegelijkertijd en ingevoerd voor de tijd als vaste de bekende Venetian theater dat wekt.
Console met een uniek ontwerp en imiteren, is het essentiële kenmerk ingekapseld in de vlak, gevormd, bladvormig, in MDF en hoge dichtheid, gefineerd eik in een "visgraat", met centrale inzetstuk in noten en volledig afgewerkt polyester geborsteld verglaasd. Zelfdragende base is een "beeld", gekenmerkt door "takken" Corten effect geverfde metalen. Phoenix brengt het unieke karakter van het ontwerp; daarin de eik, walnoot en de stalen smelten in een warme en onverbreekbare omhelzing.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!
Console volledig gemaakt door timmerlieden in Italië.

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW