Made in Italy

Decoratievaas voor binnen of buiten in polyethyleen, 2 stuks - Skin by Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 70101SKIN
€ 945,19
Maatregelen De inf. 33 L sup. 55 H 60 cm
Levertijden 3/4 werkweken

Vaas voor binnen of buiten gemaakt van gekleurd poleasy made in Italy design, 2 stuks.

Ontwerp: en & is Studio
Skin is een familie vazen met een lineaire vorm, de charme gaat schuil achter de textuur die de wens oproept om ze aan te raken. De exclusieve afwerking is geïnspireerd door de observatie van de details van de natuurlijke omgeving die ogenschijnlijk onzichtbare maar niet onbelangrijke details en geometrieën onthult: alles heeft zijn eigen huid. Skin, is de vazenfamilie die de Myyour-collectie integreert: deze collectie is verkrijgbaar in tientallen kleuren in de reliëfgedrukte Poleasy-versie met de meegeleverde grondbevestigingsplaat.

Afwerking: POLEASY® verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour-producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy® , ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy®, een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief