Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Myyour

Niet enige bedrijf in decor, maar een echte laboratorium van ideeën: Myyour ontwerpt en produceert verlichting items zoals staande lampen, tafellampen, opknoping lampen, heldere beelden uniek design. Een van de meest populaire modellen met betrekking tot Myyour verlichting we Penelope, tulp, Pandora, Tino, Bonsai, Nefos, Uproar, etc

Het bereik van meubels zoals chaise longue outdoor design, hangers, tafels, stoelen, krukjes, decoraties voor buiten met een aantal van de meest populaire modellen zoals Tulip XL, Zoe, Liberty, Crazy Head, enz.

Myyour is een werkelijkheid waarin de meest innovatieve ontwerp ideeën worden geselecteerd en omgezet in nieuwe en unieke ontwerp-oplossingen, in staat tot expressie tegelijk elegantie en kleur, functionaliteit en esthetiek, veelzijdigheid en prestige. Op deze wijze wordt de Myyour producten zijn cutting edge, perfecte mix van vakmanschap en innovatie, de hoofdpersoon in verschillende ruimtes, ontworpen over de scène te nemen en geven een vleugje exclusiviteit en innovatief karakter.

Punten vergrendelingen Myyour filosofie zijn de geweldige spektakel van haar producten en het productieproces gebruikt in de naam van de job well done, van projectontwikkeling tot de selectie van materialen en de uitvoering tot en met het kleinste detail.

Het is niet alleen het ontwerp en de technologie om een verschil in zelfs Myyour producten te maken: met betrekking tot de materialen, het bedrijf is nu in staat om de grootste dankzij een nieuwe speciale genaamd Poleasy® polyethyleen uiten, ontwikkeld door het werk het onderzoek van vorig jaar, met als doel het elimineren van die microporeuze oppervlak verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patinas en, op termijn, van mogelijk scheuren.

Poleasy® exclusieve, wereldwijde gepatenteerde, het lost het probleem op door te zorgen voor de meest compacte Myyour creaties oppervlakken en prestaties werkelijk uniek in duurzaamheid, wasbaarheid en de helderheid van kleur.