Made in Italy

Decoratieve keramische binnenvaas, handgemaakt in Italië - Napoleon

  • Made in Italy
  • Code: NAPOLEONE2
€ 2.784,98 € 3.481,23 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 6/8 weken
Lengte (cm) 66
Diepte (cm) 66
Hoogte (cm) 64

Handgemaakte decoratieve vaas voor interieurs in wit keramiek gemaakt in Italië.

Elegante vaas voor interieurs in mat wit keramiek , gemaakt door vakmanschap in Italië . Een aanvulling onderbroken door lijnen die doen denken aan het ontwerp van oude kunstwerken uit de Italiaanse cultuur, onderstreept door exclusieve en bijzonder elegante kenmerken, ideaal om deel uit te maken van klassieke ruimtes om een perfecte harmonie te creëren met wat eromheen maar ook met omgevingen met moderne meubels waarin het leven geeft aan prachtige spellen van verschillende contrasterende stijlen. De ambachtelijke productie vertegenwoordigt een van zijn sterke punten omdat het de waarde en kwaliteit van het product benadrukt en de waarde en kwaliteit van het product benadrukt, waardoor een exclusief en verfijnd resultaat tot leven komt . Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief