Made in Italy

Handgemaakte keramische vaas met geweven inslag Made in Italy - Napoleon

  • Made in Italy
  • Code: NAPOLEONE4
€ 1416,30 € 1770,37 -20%
Materiaal keramiek
Levertijden 6/8 weken

Siervaas in ondoorzichtig wit keramiek handgemaakt in Italië.

Decoratieve vaas voor interieurs in ondoorzichtig wit keramiek, handgemaakt door een 100% Made in Italy-productie . Een elegant accessoire dat wordt gekenmerkt door de bijzondere geweven textuur die doet denken aan een rieten mand en zo de waarde van vakmanschap onderstreept dat wordt gekenmerkt door precisie, passie en liefde voor traditie. Het resultaat is een idee van exclusief meubilair dat ideaal is voor het verrijken van grote eettafels, ingangen, slaapkamers of elke andere ruimte waar u de esthetiek wilt vervolledigen met persoonlijkheid en verfijning . Een ideale stijl voor de meest uiteenlopende omgevingen, van woninginrichting tot die van hotels, restaurants, contractruimtes, spa's, maar ook als decor voor evenementen en bruiloften.

Deze collectie luxe meubelaccessoires geeft een vleugje moderne elegantie aan elk contract, maar ook aan de huiselijke ruimte, zonder ooit een exclusieve sfeer met een sterke visuele impact op te geven.
Viadurini werkt samen met dit belangrijke ambachtelijke bedrijf, opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië om een sterke karakterisering te bieden van plaatsen en omgevingen om te schuilen en tegelijkertijd de persoonlijkheid te versterken en zo ruimtes te creëren die gewijd zijn aan iemands ontspanning om terug te keren naar dromen . Het contact herstellen met de creatieve authenticiteit van het object geboren uit de typisch Italiaanse gedachte en cultuur, een unie van accessoires om ruimtes in te richten met een precieze identiteit, uniek in zijn soort, niet modern, niet klassiek maar in staat om met elke stijl te communiceren. Vanuit de stad Treviso komt de hele wereld in aanraking met de kunst van mooie dingen, architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie uit verre culturen herwerkt door de passie voor Italiaans vakmanschap . Zo ontstond een lijn van interieurinrichting met unieke en authentieke kenmerken die het mogelijk maken om exclusieve projecten en gecultiveerde luxe te creëren, uitdrukking van een continue en nauwkeurige zoektocht naar verfijnd decoratief design .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro