Made in Italy
Gratis uitgaven

Decoratieve lichtgevende vaas in polyethyleen met LED-licht Made in Italy - Pucca

  • Made in Italy
  • Code: PUCCA1
€ 1004,20 € 1115,78 -10%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 78
Diepte (cm) 76
Hoogte (cm) 126
Energieklasse NAAR

Lichtgevende decoratieve design vaas in polyethyleen met LED-licht Made in Italy.

Deze decoratieve vaas is de ideale oplossing om design en bruikbaarheid te combineren in één enkel product dankzij de bijzondere glasvorm die, samen met het LED-licht dat hem verlicht, uniek in zijn soort maakt, waardoor u elke buitenruimte met smaak en persoonlijkheid, die tegelijkertijd de ruimte verlicht waarin het is geplaatst. Het artikel is volledig gemaakt in Italië in polyethyleen dat wordt gekenmerkt door uitstekende weerstand tegen de zon, schokken en hitte. Geboren als een eenvoudige decoratieve vaas voor middelgrote / grote planten, is dit product ook ideaal voor feesten of buitenevenementen die worden gebruikt om flessen te koelen wanneer ze gevuld zijn met ijs. Inclusief koudlicht LED-set met 20W klasse A lamp, polycarbonaat huls, 280 cm lange zwarte kabel en spatwaterdichte stekker.

Onderhoud en reiniging : regelmatig schoonmaken met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, afspoelen met water en afdrogen met een doek. Gebruik geen detergenten of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. De gelakte versies zijn gevoeliger voor krassen, daarom is het raadzaam om het oppervlak voorzichtig schoon te maken met een natte microvezeldoek en vervolgens af te nemen met een zachte, droge doek.
Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan een verandering van de kleur en de originele afwerking van het item veroorzaken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro