Design Aanrecht Wastafel met Harsplaat - Duca

  • Code: DUCA
€ 339,59 € 424,49 -20%
Maatregelen 40x40xh13cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Design opzetwastafel met kunststof plaat.

Deze spoelbak weet hoe hij van kleding moet wisselen wanneer dat nodig is! Deze spoelbak in grijze hars is uitgerust met een verwijderbare interne bak die, waardoor het water van de randen kan weglopen, de centrale afvoer afdekt en verbergt. Aanrechtbak in grijze hars met interne plaat die de centrale afvoer bedekt. Plaat verkrijgbaar in: hars, hout en staal.

Onderhoudstips
Hars : reinigen met niet-agressieve reinigingsmiddelen, geen bleek- of poederproducten gebruiken. gebruik geen schuursponsjes en spoel zorgvuldig af. De kleurvariatie die de hars in de loop van de tijd ondergaat, moet als natuurlijk worden beschouwd en is inherent aan de technische kenmerken van het materiaal. Het wordt niet aanbevolen om harsproducten aan de buitenkant bloot te stellen.

Hars spoelbakken
Glanzend, ondoorzichtig, transparant, glad, ruw, zeer dun of massief, gedecoreerd of minimaal, optisch wit of zeer kleurrijk ... alle mogelijke oplossingen als het een harsspoelbak is! Een nieuwe manier om naar hars te kijken.
Wastafels collectie
Ontsnap aan keramiek en ontdek dat composietharsen, metalen, prachtige stenen en tropische houtsoorten leven kunnen geven aan een "garderobe" van spoelbakken met oneindige combinaties! Nieuwe kleuren en essentiële vormen en oneindige combinaties voor deze collectie spoelbakken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief