Design aanrechtblad van witte hars met centrale afvoer - Moris

  • Code: MORIS
€ 339,59 € 424,49 -20%
Maatregelen Ø 40 xh 13 cm
Levertijden 7/10 werkdagen

Aanrecht hars spoelbak.

Deze wastafel weet hoe hij zich moet omkleden als dat nodig is! Deze spoelbak in witte hars is uitgerust met een interne verwijderbare bak die, waardoor het water van de randen kan weglopen, de centrale afvoer afdekt en verbergt.
Aanrecht spoelbak in witte hars met interne plaat die de centrale afvoer bedekt.

Onderhoudstips
Hars : reinigen met niet-agressieve reinigingsmiddelen, geen bleek- of poederproducten gebruiken. gebruik geen schuursponsjes en spoel zorgvuldig af. De kleurvariatie die de hars in de loop van de tijd ondergaat, moet als natuurlijk worden beschouwd en is inherent aan de technische kenmerken van het materiaal. Het wordt niet aanbevolen om harsproducten aan de buitenkant bloot te stellen.

Hars spoelbakken
Glanzend, ondoorzichtig, transparant, glad, ruw, zeer dun of massief, gedecoreerd of minimaal, optisch wit of zeer kleurrijk ... alle mogelijke oplossingen als het een harsspoelbak is! Een nieuwe manier om naar hars te kijken.
Wastafels collectie
Ontsnap aan keramiek en ontdek dat composietharsen, metalen, prachtige stenen en tropische houtsoorten leven kunnen geven aan een "garderobe" van spoelbakken met oneindige combinaties! Nieuwe kleuren en essentiële vormen en oneindige combinaties voor deze collectie spoelbakken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief