Made in Italy

Design hanglamp voor buiten in polyethyleen - Nefos van Myyour

  • Made in Italy
  • Code: 60611NEF
€ 1.340,92
Maatregelen 170x82xH63-93 cm
Ontwerper Paolo De Lucchi
Levertijden 3/4 werkweken

Hanglamp voor buiten of binnen in de vorm van een wolk in transparant polyethyleen.

Poleasy® diffusor met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.
Beschermingsindex: IP44
Type verlichting: 3 x max 32W E27 compact fluorescentielamp 230V 50/60 Hz (niet meegeleverd).
Als alternatief is het mogelijk om een RGBW-lamp met afstandsbediening te kopen (art. Code 90022LIGH), vraag een offerte aan via clienti@viadurini.it .
Minimale plafondafstand: 63,5 cm
Maximale plafondafstand: 93,5 cm

"Boven onze hoofden zijn er vaak veel, ze komen en gaan ... soms zelfs zonder onderbreking ... ze zijn groot, klein, grillig ... soms zijn ze compact ... soms zijn ze als schapen ..."
Maar hoe mooi zijn ze als het licht er doorheen gaat en ons ze in al hun grootsheid laat bewonderen, met de vele lichteffecten die alleen de zonnestralen kunnen nabootsen ... ik wilde ze groot en compact maken, want zo stel ik me voor hen, maar met zoveel licht van binnen om mijn leven te verlichten. Welkom Nèfos !

Nèfos hanglampen voegen diepe emoties toe aan het plezier van inrichten. Als dromerige wolken met een aangename diffuse helderheid, weten ze hoe ze gracieus in elke omgeving moeten passen en een lichte, zeer aangename natuuradem met zich meebrengen. Gemaakt in neutrale en blauwe kleuren, zijn Nèfos- lampen uitgerust met IP-bescherming tegen weersinvloeden, een zeer zeldzame eigenschap bij hanglampen.
De montageset bevat alle benodigde instructies voor het afstellen en bevestigen van de dragende kabels.

Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour- producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy® , ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy® , een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief