Made in Italy

Design kunststof lamp met lichtgevende bloemenvaas - Ampoule van Myyour

  • Made in Italy
  • Code: AMPOULEXL80402EXTAMP
€ 1.496,63
Maatregelen ø 58 xh 205 cm
Levertijden 3/4 werkweken

Traanvormige buitenvloerlamp, design vaashouder gemaakt in Italië.

Ontwerp : Federico Traverso
Een druppel licht met een archetypische en pure vorm die in zijn dynamische impuls de onvergelijkbare poëzie vertelt van het geschenk van een bloem. Dit is de inspirerende gedachte van een gigantische vaas voor een enkele bloem, een werk dat elke ruimte kenmerkt door zijn eenvoud en de magie van zijn verhaal vertelt. Ampul XL reikt tot 205 cm boven de grond.
Zijn majestueuze ontwerp is geen reus met lemen voeten: Ampoule XL is in feite stevig verankerd in de grond dankzij de bevestigingsbeugel en de ballast die hem verder stabiliteit geeft.
Lamp: E27 32W 230V 50 / 60Hz (niet meegeleverd)

Afwerking: POLEASY®
Het zijn niet alleen design en technologieën die het verschil maken in Myyour-producten: zelfs met betrekking tot materialen kan het in Padua gevestigde bedrijf nu het maximale uitdrukken dankzij een nieuw speciaal polyethyleen genaamd Poleasy®, ontwikkeld door jaren van onderzoek met de doel om die microporiën aan het oppervlak te elimineren die verantwoordelijk zijn voor de vorming van lelijke patina's en, na verloop van tijd, ook voor mogelijke scheuren.
Poleasy®, een exclusief wereldwijd patent, lost het probleem definitief op en garandeert Myyour creaties compactere oppervlakken en werkelijk unieke prestaties op het gebied van duurzaamheid, wasbaarheid en kleurschittering.
Poleasy® met uitstekende mechanische eigenschappen, UV-gestabiliseerd voor buitentoepassingen. 99% vrij van porositeit van het oppervlak.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief