Made in Italy

Wastafel met rond design, geproduceerd in Forino, Italië

  • Made in Italy
  • Code: FORINO1
€ 572,07 € 715,09 -20%
Materiaal Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen Ø 42 x H 18 cm
Levertijden 25 werkdagen
Ronde wastafel met modern design gemaakt in Italië, Forino
Forino is een aanrecht met een ronde vorm die leven geeft aan volumes en design aan uw badkamer.

Beschikbaar in 16 verschillende kleuren.

Opmerking : de kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ze wilt kopen.

Solid Surface-Luxolid® is een synthetische verbinding op basis van zeer geselecteerde polyacrylharsen en beladen met mineralen (aluminiumtrilhydraat), in een mal gemaakt door een polymeerproces.
Het resultaat is een materiaal met een uniforme structuur, van een superieur kwaliteitsniveau in vergelijking met de producten die door de plaat worden geproduceerd: van het oppervlak erin vertoont de Luxolid® geen verschillen in kleur of compactheid.
De producten in Luxolid® worden in Italië gemaakt: van de keuze van de grondstof tot het mengen volgens exclusieve formules, van de studie van de modellen tot de realisatie in de matrijs om uiteindelijk grotendeels met de hand naar de afwerking te gaan.
Producten die schade hebben opgelopen, zoals diepe krassen of chippen, kunnen worden gerepareerd. Voor het reinigen wordt aanbevolen om de producten altijd te drogen om te voorkomen dat stilstaand water kalksteenringen vormt (die echter het product niet kunnen aantasten). Dagelijkse reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief