Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Moderne aanrechtwastafel gemaakt in Forino, Italië

Code: FORINO2
€ 608,00 € 945,00 -36%

madein_italy

- +
Materiaal
Solide oppervlak-Luxolid
Maatregelen
L 42 x P 42 x H 18 cm
Levertijden
25 werkdagen
Viadurini Collezione Bagno
Vierkante designwastafel met modern design, Forino
Forino is een vierkante wastafel met een modern en stijlvol design; in staat om te integreren en een balans te vinden in elk type badkamer.

Beschikbaar in 16 verschillende kleuren.

Opmerking : de kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u ze wilt kopen.

Solid Surface-Luxolid® is een synthetische verbinding op basis van zeer geselecteerde polyacrylharsen en beladen met mineralen (aluminiumtrilhydraat), in een mal gemaakt door een polymeerproces.
Het resultaat is een materiaal met een uniforme structuur, van een superieur kwaliteitsniveau in vergelijking met de producten die door de plaat worden geproduceerd: van het oppervlak erin vertoont de Luxolid® geen verschillen in kleur of compactheid.
De producten in Luxolid® worden in Italië gemaakt: van de keuze van de grondstof tot het mengen volgens exclusieve formules, van de studie van de modellen tot de realisatie in de matrijs om uiteindelijk grotendeels met de hand naar de afwerking te gaan.
Producten die schade hebben opgelopen, zoals diepe krassen of chippen, kunnen worden gerepareerd. Voor het reinigen wordt voorgesteld om de producten te drogen om te voorkomen dat het stilstaande water kalksteenringen vormt (die echter het product niet kunnen aantasten). Dagelijkse reiniging kan worden gedaan met normale reinigingsmiddelen.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies