Made in Italy

Design-wandhanger met Corey parelmoereffect

  • Made in Italy
  • Code: COREY
€ 1.243,32 € 1.554,16 -20%
Maatregelen 93 cm x 195 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Design-wandhanger met Corey parelmoereffect
Mooie en originele muurhanger, Corey brengt originaliteit waar meer verlangens, dankzij zijn moderne en originele ontwerp.
Deze fantastische hanger kenmerkt zich door een structuur bestaande uit twee elementen, beide gemaakt van Mdf met een originele vorm die herinnert aan een octopus. Het onderliggende element is gevormd en duistergrijs gelakt, terwijl het bovenste element met de hand is gedecoreerd met een parelmoer effect op reliëfmateriaal, verrijkt met vijf verchroomde knoppen.
De eigenaardigheid van deze hanger ligt in het oorspronkelijke ontwerp en in de handgemaakte afwerking, waardoor dit meubel een echt kunstwerk is, geschikt voor het inrichten van de woonkamer, de slaapkamer en elke andere omgeving van het huis , maar ook kantoren of contractbenodigdheden.
Met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Corey de grote kunst en het design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Hanger met een uniek ontwerp, in staat om te harmoniseren met elk type meubel en omgeving, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Taupevormige gelakte kleerhanger, met de hand versierd met parelmoer effect op reliëf in reliëf, twee op afstand geplaatste elementen, vijf verchroomde knoppen.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief