Designradiator 5 gladde elementen in gietijzer vanaf de grond tot 914 W - barok

  • Code: BAROCCO1
€ 2.298,60 € 2.873,25 -20%
Materiaal gietijzer
Maatregelen H 950 x L 420 x Inter. 780 mm x uitgang w (Δt50) 914-5 elementen
Levertijden 5 weken

Vloerradiator in barokstijl met hydraulisch ontwerp in gietijzer met 3 kolommen en 5 elementen.

Deze hydraulische radiator heeft een barok stijl design door zijn prachtige versieringen op de kolommen, eventueel ook glad verkrijgbaar, en is geheel gemaakt van gietijzer, voor een natuurlijke grijze kleur.
Het is een gietijzeren radiator geschikt voor klassieke omgevingen, bepaald door waarden als totale kwaliteit, topservice, het streven naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu, niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact maar ook voor met betrekking tot de productiefase.

Andere meetvarianten zijn beschikbaar gemaakt door een montage in batterijen van 3 tot maximaal 16 elementen, met 3 gladde kolommen. Inclusief zijvoeten en anti-roest dip primer verf.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen, schrijft u ons in het formulier "Informatie opvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief