Made in Italy

Designspiegel in de vorm van ivoren bloemblad en Ellen-zilver

  • Made in Italy
  • Code: ELLEN
€ 723,62 € 904,52 -20%
Maatregelen 60 cm x 180 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Designspiegel in de vorm van ivoren bloemblad en Ellen-zilver
Ellen is een grote wandspiegel met een modern, elegant en origineel ontwerp.
Uitgerust met geweldige stijl en elegantie. Ellen is gemaakt van Mdf houtvezel, een materiaal dat zeer resistent en onveranderbaar is in de loop van de tijd, gevormd en gelakt in ivoorkleurige afwerking met met de hand versierd detail, materiaal in bladzilver afwerking, aangenaam om aan te raken en aangenaam om te zien.
Door de handmatige verwerking is deze spiegel een echt kunstwerk.
Ellen is een unieke spiegel in zijn soort, de vorm wordt gekenmerkt door zachte lijnen en gestileerd die doet denken aan een groot bloemblad met een blad aan de onderkant, verfraaid met zilveren handmatige decoratie. Naast de vorm die de natuurlijke wereld versterkt, bestaat deze uit een breed beeld waarop kan worden gereflecteerd, waardoor het kenmerk van originaliteit, kwaliteit en hoge functionaliteit wordt gewaarborgd.
Het ontwerp van Ellen maakt het ideaal voor het verrijken van interieurs en om ze helderder en helderder te maken.
Gemakkelijk te repareren, Ellen kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen en is perfect voor degenen die met smaak en originaliteit de entree van het huis, de woonkamer of kantoren en winkels willen inrichten.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Ellen de grote kunst en het design van Made in Italy. Alle gebruikte materialen zijn niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Ellen kan harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met 100% kwaliteit in Italië.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Gelakt in ivoorkleurige afwerking met handgeschilderde details in materiaal in bladzilver

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief