Made in Italy

Dressoir met lade, 2 deuren en interne plank Made in Italy - Semia

  • Made in Italy
  • Code: SEMIA
€ 276,12 € 345,15 -20%
Materiaal hout
Levertijden 30/35 werkdagen
Lengte (cm) 70
Diepte (cm) 25
Hoogte (cm) 73

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met massief houten frame, Tanganyika gefineerde houtdeeltjespanelen , ayous -frames, berkenmultiplex poten, MDF en multiplex bodems met 2 deuren die 1 plank en 1 lade sluiten, volledig Made in Italy.
Dit item wordt volledig in Italië gemaakt door vakkundige vakmensen, ondersteund door de liefde voor de Italiaanse traditie en cultuur. De eenvoudige en elegante afwerking is geschikt voor elke woonomgeving en zorgt ervoor dat alles georganiseerd en opgeruimd blijft.

Finish:
  • gepatineerde walnoot
Dimensies:
  • Lengte 70 cm
  • Diepte 25 cm
  • Hoogte 73 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief