Dressoir voor binnen met één deur, 4 lades en metalen poten - schuif

  • Code: SLIDE20
€ 1.937,59 € 2.421,98 -20%
Levertijden 7/10 werkdagen
Materiaal van de basis metaal
Lengte (cm) 176
Diepte (cm) 47
Hoogte (cm) 74

Woonkamerdressoir van gerecycled tropisch hout

Binnendressoir gemaakt van natuurlijk koffiekleurig gerecycled hout met 1 deur, 2 houten lades aan de voorkant, 2 zwart metalen lades aan de voorkant en metalen poten.
Deze meubelset is letterlijk uniek , juist omdat hij de bijzondere geschiedenis van levende materie belichaamt. De verwerking vindt grotendeels plaats volgens ambachtelijke procedures . Elke kras en imperfectie, elk litteken op het hout getuigt van de originaliteit van een verleden dat nieuw leven krijgt. Het tropische hout dat legaal is gerecycled uit oude kunstvoorwerpen, boten en verlaten gebouwen, wordt vakkundig behandeld en geborsteld om zijn waardigheid en glans terug te krijgen. Dit product combineert de essentie van rustieke smaak met de vormen van hedendaags design en met enkele details van de industriële stijl .

Koffie natuurlijke afwerking: het oude hout wordt alleen gereinigd, goed geschuurd, waardoor de oorspronkelijke kleur en staat behouden blijft.

OPMERKINGEN: Teak en ander hardhout zijn houtsoorten met een enorme sterkte en duurzaamheid in de loop van de tijd, maar onderhevig aan externe invloeden zoals het klimaat. Kleine scheurtjes, oneffen oppervlakken, vlekken, compensatiepluggen zijn zijn eigenaardigheid en vertegenwoordigen ook zijn waarde. Meubilair bijna "uniek" en altijd verschillend van het ene spel tot het andere.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief