Made in Italy

Eettafel in eiken fineer met glazen benen Nico

  • Made in Italy
  • Code: NICOALL
€ 2.627,88 € 3.284,85 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Uitschuifbare tafel in eikenfineer met glazen Nico-poten
De Nico tafel kenmerkt zich door een ontwerp dat speelt met het contrast tussen verschillende materialen zoals hout en glas. De basis is namelijk gemaakt van 12 mm extra helder gehard glas, terwijl het blad van ruw eikenfineer is met massieve en ontschorste randen.
De Nico tafel is verkrijgbaar in twee verschillende maten: selecteer de gewenste maat in het keuzemenu.
Dankzij de praktische verlengstukken kan de Nico tafel, afhankelijk van de gekozen maat, 240 of 300 cm lang worden.
Beschikbare maten:
L160/240x D 90x H 76cm; nr. 2 verlengstukken van elk 40 cm
L200/300x D100x H 76cm; nr. 2 verlengstukken van elk 50 cm

Viadurini Collezione Living geeft een vleugje moderne elegantie aan de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven. Een reeks unieke en authentieke objecten, beschikbaar voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, anders en nooit gehomologeerd zijn, een uitdrukking van voortdurend onderzoek naar verfijnd decoratief ontwerp.
Viadurini Collezione Living biedt een breed scala aan inrichtingsaccessoires, ontworpen voor elke kamer in huis: moderne stoelen, design eettafels, uitschuifbare tafels, moderne en klassieke banken, fauteuils, spiegels, salontafels en nog veel meer. Het meubilair wordt een uitdrukking van de ziel die de ruimte transformeert in een echte multisensorische ervaring.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief