Eettafel uitschuifbaar tot 240 cm eiken fineer Cyrus

  • Code: CIRO
€ 2.777,05
Maatregelen L.160 / 240xp.90xh.76cm
Levertijden 10/15 werkdagen
Uitschuifbare eettafel tot 240 cm in Ciro eiken fineer
Ciro is een uitschuifbare tafel die wordt gekenmerkt door een modern design. Het is volledig gemaakt van ruw eiken fineer. Door de praktische verlengstukken kan de tafel tot 240 cm worden verlengd en opgeborgen in de tafel.

Viadurini Living Collection geeft een vleugje moderne elegantie aan de meest glamoureuze ruimtes, en ook aan uw huis, zonder ooit een opwindende en zeer scenografische sfeer op te geven. Een reeks unieke en authentieke objecten die beschikbaar zijn voor interieurontwerpers om projecten te creëren die altijd exclusief, verschillend, nooit gehomologeerd zijn, een uitdrukking van een voortdurende zoektocht naar verfijnd decoratief design.
Viadurini Living Collection biedt een breed scala aan inrichtingsaccessoires, ontworpen voor elke kamer in huis: moderne stoelen, design eettafels, uitschuifbare tafels, moderne en klassieke banken, fauteuils, spiegels, salontafels en nog veel meer. Het meubilair wordt een uitdrukking van de ziel die de ruimte transformeert in een echte multisensorische ervaring.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief