Made in Italy

Eettafel uitschuifbaar tot 260 cm houteffect Made in Italy - Lenova

  • Made in Italy
  • Code: LENOVA
€ 1.761,44
: € 1.672,18
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal laminaat
Materiaal van de basis laminaat
Lengte (cm) 160/260
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 76

Eettafel met uitschuifbaar blad in Made in Italy laminaat.

Eettafel volledig gemaakt in Italië met laminaatblad , structuur en verlengstukken. Een bijzonder modern meubelstuk, ideaal voor wie op zoek is naar kwaliteit , elegantie en functionaliteit in één product. Het elegante blad met houteffect geeft de tafel een imposante stijl die dankzij zijn grote formaat de hoofdrol in de kamer kan veroveren. De esthetiek wordt verrijkt en uniek gemaakt door de bijzondere gekruiste vorm van de basis die stevigheid en stevigheid aan het product geeft en een vleugje exclusieve persoonlijkheid geeft aan het uiteindelijke ontwerp.

Het sterke punt wordt vertegenwoordigd door het blad dat, dankzij twee zijdelingse verlengingen van elk 50 cm, een lengte van 260 cm bereikt, waardoor er plaats is voor maximaal 10 personen. Dit aspect maakt het een ideale inrichtingsoplossing voor diegenen die graag lunches en diners organiseren met vrienden en een vleugje exclusieve en originele stijl niet willen opgeven.

Beschikbare afwerkingen:
  • hout met wit esseneffect;
  • krijtstreep grijs met houtdessin;
  • hout met rustiek eikeneffect;
  • teak blad en antraciet onderstel.
NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief