Made in Italy

Eettafel uitschuifbaar tot 260 cm modern betoneffect - Lenova

  • Made in Italy
  • Code: LENOVA1
€ 1.446,45 € 1.808,06 -20%
Levertijden 10/15 werkdagen
Top materiaal laminaat
Materiaal van de basis laminaat
Lengte (cm) 160/260
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 76

Uitschuifbare eettafel in laminaat met betoneffect Made in Italy.

Eettafel met blad en verlengstukken in laminaat met betoneffect en structuur in antracietkleurige afwerking. Een meubel dat volledig in Italië is gemaakt en is ontworpen om te voldoen aan de eisen van mensen die op zoek zijn naar kwaliteit , elegantie en functionaliteit binnen één enkel product. Wat opvalt aan de esthetiek is de bijzondere gekruiste vorm van de basis die stevigheid en stevigheid aan het product geeft en een vleugje exclusieve persoonlijkheid geeft aan het uiteindelijke ontwerp. Het elegante blad met betoneffect geeft de tafel daarentegen een imposante stijl die dankzij zijn grote afmetingen in staat is om de rol van hoofdrolspeler in de kamer te veroveren.

Het sterke punt wordt vertegenwoordigd door het blad dat, dankzij twee zijdelingse verlengingen van elk 50 cm, een lengte van 260 cm bereikt, waardoor er plaats is voor maximaal 10 personen. Dit aspect maakt het een ideale inrichtingsoplossing voor diegenen die graag lunches en diners organiseren met vrienden en een vleugje exclusieve en originele stijl niet willen opgeven.

NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief