Eettafel uitschuifbaar tot 320 cm modern design Oky

  • Code: OKY 60
€ 1.728,91 € 2.161,14 -20%
Materiaal melamine
Maatregelen 90 x 160 (+ 4x40) h.77,5 cm
Levertijden 14/20 werkdagen
Eettafel uitschuifbaar tot 320 cm modern design Oky
De eettafel Oky is gemaakt van melamine met eiken afwerking natuur. Zij 4-40 cm verlengstukken elk praktijken die toestaan ​​om de tafel te verlengen totdat een oppervlak van 320 cm bereikt door middel van een praktische en snelle uitbreiding systeem glijrails.
Oky is een essentieel grafische tafel met een vorm van "echte architectuur", idela voor elk eigentijds wonen.

Het ontwerp tafel Oky maakt deel uit van een verzameling tabellen zorgvuldig ontworpen om de meeste van de huidige trends te maken in meubilair en het dagelijks leven. Een buitengewoon rijke array, waarbij elk element belichaamt unieke kenmerken, gekenmerkt door een meer verfijnde design, innovatieve en nooit saai. Het uiterlijk fodamentale, constant aanwezig in elk product, is de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, die een enorme impact in elke context.
Een collectie van ontwerper tafels die zo rigoureus design, nieuws en technologie combineert; individuele stukken sterk gekarakteriseerd en voorzien van een originele persoonlijkheid en goed gedefinieerd. Geselecteerd op basis van kwaliteitscriteria zoals hout, glas en metaal; alle "sterren" van deze collectie interpreteren de moderniteit met hun strakke lijnen en bieden zichzelf als voorwerpen van meubilair perfect voor de eisen van de huidige omgevingen.

FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van meubels die een achtergrond van de ervaring die door de wereld van meubilair loopt en aan te vullen in een kruis, van productie tot marketing heeft.
designstoelen, eettafels vaste en uitschuifbare tafels in hout, glas en metaal, bekleed bedden met container, fauteuils, woonaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf omvat alle rubriek meubels, het aanbieden van producten design en een sterke visuele impact heeft, zonder dat daarbij de functionaliteit en gebruiksgemak.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief