Eettafel uitschuifbaar tot 320 cm modern design Oky

  • Code: OKY 60
€ 2277,97 € 2531,08 -10%
Materiaal melamine
Maatregelen 90 x 160 (+4x40) h.77,5 cm
Levertijden 14/20 werkdagen
Oky modern design uitschuifbare eettafel tot 320 cm
De Oky eettafel is gemaakt van melamine met een natuurlijke eiken afwerking. Hij beschikt over 4 praktische verlengstukken van elk 40 cm waarmee je de tafel kunt verlengen tot een oppervlak van 320 cm, via een praktisch en snel uitschuifsysteem op schuifrails.
Oky is een grafisch essentiële tafel, met een "echte architecturale" vorm, ideaal voor elke hedendaagse woonkamer.

De Oky designtafel maakt deel uit van een collectie eettafels die zorgvuldig zijn ontworpen om de huidige trends op het gebied van meubilair en het dagelijks leven zo goed mogelijk tot uitdrukking te brengen. Een buitengewoon rijk assortiment, waarbij elk element unieke kenmerken belichaamt, in naam van een altijd verfijnd, innovatief en nooit banaal design. Het fundamentele aspect, dat voortdurend aanwezig is in elk product, is de perfecte balans tussen esthetiek en bruikbaarheid, wat een zeer sterke impact in elke context garandeert.
Een collectie designtafels die design, actualiteit en techniek rigoureus weet te combineren; individuele stukken sterk gekarakteriseerd en begiftigd met een originele en zeer gedefinieerde persoonlijkheid. Geselecteerd op basis van kwaliteitscriteria zoals hout , glas en metaal ; alle "hoofdpersonen" van deze collectie interpreteren de moderniteit met hun essentiële lijnen en presenteren zichzelf als meubelobjecten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de hedendaagse omgeving.

PRODUCENT
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van meubelaccessoires en beschikt over een achtergrond van ervaring die de wereld van meubels en accessoires op een transversale manier bestrijkt, van productie tot marketing.
Designstoelen, vaste en uitschuifbare eettafels, houten, glazen en metalen tafels, gestoffeerde bedden met opbergruimte, fauteuils, meubelaccessoires... het aanbod van dit bedrijf strekt zich uit over elke meubelcategorie en biedt designproducten met een sterke esthetische impact. zonder de functionaliteit en bruikbaarheid van het gebruik te verwaarlozen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro