Made in Italy

Elektrische radiator in Italiaans marmerpoeder tot 1000 Watt - Stilee

 • Made in Italy
 • Eco Design
 • Code: STILEE
€ 1.056,07 € 1.320,09 -20%
Materiaal Marmerstof
Levertijden 4 werkweken
Energieklasse A

Elektrische radiator in glad marmerpoeder met draadloze thermostaat Made in Italy.

Deze elektrische radiator gemaakt in glad marmerpoeder en een strak en essentieel ontwerp, inclusief een draadloze magnetische thermostaat die de bereikte temperatuur regelt door het energieverbruik te verminderen, het heeft een volledig Made in Italy-productie die design, functionaliteit en technologie combineert om een gastvrije welzijnservaring te bevorderen.

De unie tussen vakmanschap en duurzame technologie geeft leven aan een exclusief en nauwgezet productieproces, waarbij het doel wordt nagestreefd om een efficiënt , ecologisch en reactief product te creëren als het gaat om veranderingen in de temperatuur van de omgeving.

In feite is dit product afkomstig van gepatenteerde fabrieken die zich toeleggen op duurzame verwerking , rekening houdend met de impact op het milieu. De marmerpoeders zijn het natuurlijke resultaat van het snijden van marmer en worden geagglomereerd door een voornamelijk op water gebaseerde behandeling en laten ze een paar dagen rusten om de vochtigheid volledig te verwijderen. Vervolgens wordt er een beschermende coating aangebracht met duurzame en recyclebare waterige producten, waardoor een minimum aan energie wordt verbruikt.

Deze radiator is uitgerust met een verwarmingssysteem dat warmte afgeeft door straling en deze gelijkmatig en zonder uitstoot in elke ruimte van het huis verdeelt. Deze procedure zorgt voor een comfortabele en gecontroleerde omgevingstemperatuur die een bijzonder schone lucht garandeert zonder stof op te werpen.

Dit meubel is verkrijgbaar in 2 verschillende maten en is geschikt om de stijl van elke omgeving te completeren met design en functionaliteit, en garandeert een sterke weerstand , eenvoud van montage en inrichtingsflexibiliteit , aangezien het verkrijgbaar is in verticale en horizontale versie en een breed scala aan combinaties. andere kleur.

Beschikbare maten:
 • H.1110 x L.600 x Inter.50 x Sp.65 mm x Vermogen b 600;
 • H.1600 x L.400 x Inter.50 x Sp.65 mm x Vermogen w 1000.
Beschikbare afwerkingen:
 • bruin hout;
 • blauwe energie;
 • lichtbruin;
 • wit;
 • beige;
 • antraciet grijs.
Let op: de radiator is ontworpen voor verticale of horizontale montage, geef bij bestelling de gekozen montage aan.
De radiator is verkrijgbaar in een groot aantal mogelijke kleurcombinaties. Draadloze magnetische thermostaat inbegrepen
Exclusief ventielen en toebehoren, op aanvraag leverbaar.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
"
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief