Made in Italy

fluwelen leunstoel werkte gewatteerd en geribde rand Schinke

  • Made in Italy
  • Code: POLTRONA SCHINKE
€ 6.126,17 € 7.657,71 -20%
Maatregelen 96 x 93 x h. 105 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Velvet leunstoel werkte gewatteerd en geribde rand Schinke
Schinke stoel is een fantastisch origineel design en verfijnd door New Classic stijl versie van "pop". Bestaande uit een houten constructie en voorzien van een 'vulling van polyurethaanschuim met een variabele dichtheid met versterkte armleuning.
Het bijzondere van deze stoel is ingekapseld in de kwaliteit bekleding in glad en zacht velours in Rubelli weefsel. New Classic stijl fauteuil in de "pop" met hoge rug volledig gewatteerde verwerking metalen voeten.
De hoge rug en gewatteerde zacht en originele lijnen karakteriseren deze geweldige stoel met een tijdloos design, geschikt voor woninginrichting en decoratie voor privégebruik en commerciële interieurs.
Schinke in zich verenigt stijl, kwaliteit, design en elegantie. Met zijn vloeiende lijnen en eenvoudige Schinke is geschikt voor elk type van meubilair, van klassiek tot modern.
Het brengt je ook een vleugje design en comfort in de woning!
volledig in Italië vervaardigd.

materialen:
- Houten frame
- Vulling van polyurethaanschuim met een variabele densiteit
- fluweel dekkingsstof Rubelli gewerkt gewatteerde langs de hoge rug
- geribde rand
- Metal Feet

ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Email Newsletter
Nieuwsbrief