Made in Italy

Gestoffeerde fluwelen gewatteerde werkte Elizabeth

  • Made in Italy
  • Code: POLTRONA ELIZABETH
€ 3.580,01 € 4.475,02 -20%
Maatregelen 87 x 80 x h. 78 cm
Levertijden 20 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Gestoffeerde fluwelen gewatteerde werkte Elizabeth
Elizabeth is een fantastische en stijlvolle stoel oorspronkelijk ontworpen, verfijnd en exclusief. Gekenmerkt door een houten structuur en een diepe comfortabele zitting en rugleuning van de oorspronkelijke ovale vorm. Zijn rug en zijn stoel zijn voorzien van comfortabele bekleding van polyurethaanschuim van verschillende dichtheid.
De bijzonderheid van deze Elizabeth fauteuil is evenals ingesloten in het ontwerp, in zijn fluwelen stof met capitonnè, voorgesteld op de delicate grijstinten, in zacht weefsel.
Compleet met geribbelde rand, vond opknoping knoppen en benen geschilderd hout.
Elizabeth in zich verenigt stijl, kwaliteit, design en verfijning. Met zijn vloeiende lijnen en eenvoudige Elizabeth is geschikt voor elk type van meubilair, van klassiek tot modern.
Aangeboden in gevoelige schaduwen van beige tot taupe Elizabeth in uw huis een tijdloze elegantie te brengen!
volledig in Italië vervaardigd.

Opmerking: Kussens niet inbegrepen.

materialen:
- Houten frame
- Vulling van polyurethaanschuim met een variabele densiteit
- fluwelen voering gewatteerde werk, tex stof beige bekleding en duif
- geribde rand
- Benen in gelakt hout


ARTISAN PRODUCER
Deze luxe meubilair collectie voegt een vleugje moderne elegantie en metro naar de meest glamoureuze ruimtes, en zelfs om uw huis, nooit een sfeer spannend en zeer schilderachtig geven.
Viadurini   Hij werkt samen met een belangrijk ambachtelijk bedrijf met als doel deel te nemen aan de creatie van zeer gekenmerkt plaatsen, plaatsen terug te trekken naar de realiteit te ontsnappen, het verbeteren van de uitdrukking van iemands persoonlijkheid, ruimte om te ademen en te dromen. Haal het contact met de creatieve authenticiteit object geboren uit de gedachte en typisch Italiaanse cultuur, een unieke mix van accessoires om ruimtes te voorzien van een aparte, unieke, niet modern, niet klassiek maar staat om te communiceren met elke stijl.
Het bedrijf werd opgericht in 1991 in Treviso, op 20 km van Venetië. Vanuit deze unieke stad leerde ze de kunst van mooie dingen, de architectonische proporties, het gebruik van verschillende materialen en inspiratie in verre culturen herwerkt door de briljante Italiaans vakmanschap. Een set van objecten, unieke en authentieke, beschikbaar voor interieurontwerpers steeds exclusieve ontwerpen, verschillend, nooit werd goedgekeurd, een luxe goed opgeleide en matig opzichtig uitdrukking van een lopend onderzoek, ontwerpen, sophisticatedly creëren.

"Het meubilair wordt expressie van de ziel die de ruimte in een echte multi-zintuiglijke ervaring verandert."
Email Newsletter
Nieuwsbrief