3 zits bank Outdoor polyethyleen en Joe Tempotest

  • Code: JOE DIVANO-3P
€ 4381,39 € 5476,74 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L.230 P. 100 cm x cm x 70 cm x H. tot h. De zitting 25 + 15 cm x 54 cm h.bracciolo
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 32
3 zits bank Outdoor polyethyleen en Joe Tempotest
Joe is een 3-zits bank van buiten, van het originele ontwerp gemaakt door vakmensen.
Joe heeft een aluminium chassis en een polyethyleen plaatconstructie 7 mm volledig gevlochten met de hand.
Compleet met een 'polyurethaanschuim. De bekleding bestaat uit een enkele sessie en twee rugleuningen, alle betrokken Tempotest een weefsel, bestand tegen water en UV-stralen en in verschillende chromatische variaties, effen kleur.
De eenvoud en de harmonie van vormen maken deze bank perfect geplaatst, zowel in een moderne context dat de meest klassieke.
Bestaande uit zachte lijnen, een beetje "vintage" en aandacht voor detail, Joe brengt een uniek en origineel ontwerp.
Voor extra bescherming en duurzaamheid, raden we het gebruik van speciale dekking tijdens het winterseizoen, 's avonds of in het geval van frequente regenval.
Ontwerper: Domenico Parigiani

Opmerking: Product is beschikbaar met Tempotest coating vast in verschillende kleurvariaties. Controleer de kleurenkaart en in het vakje geeft de gewenste afwerking code van u!
clienti@viadurini.it: Om de Tempotest coating patroon of gestreept verzoek prijsstelling te ontvangen


Kussens inbegrepen:

- 1x Seat
- 2x rugleuningen

materialen:
- Aluminium
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)
- Tempotest duidelijke stof

STOF Tempotest:
De Tempotest stof is ontworpen voor een levensstijl buitenshuis. Geschikt voor de tuin, terras en het zwembad, dit materiaal combineert de kracht en de prestaties van de massa geverfd acryl stof en kleur.
Deze stoffen waterstof zijn en olieafstotend, rot-bestendig, immuun voor de vorming van schimmel en meeldauw, bestand tegen vlekken, zout en verkleuring als gevolg van UV-stralen, ondanks dat zacht en aangenaam aan.
Onderhoud en reiniging: droog of koude machine. Niet draaien. Iron zonder stoom. Niet droog met elektrische apparaten. Door luchtvervuiling, smog of andere deeltjes kunnen worden afgezet op Tempotest stof, kan het vuil van deze aard eenvoudig worden verwijderd door borstelen van het oppervlak van het weefsel met een zachte borstel en vervolgens een eenvoudige zeepwater. Na het poetsen, spoel de zeep volledig te verwijderen. Het vormen van zakken van water en laat het weefsel liggen buiten voor het inklappen drogen. Tijdens het winterseizoen is het raadzaam om het op te slaan in een droge, goed geventileerde ruimte. Slecht onderhoud kan de waterafstotende eigenschappen in gevaar brengen.

BELANGRIJK: Voor de beschermkap verzoek prijsstelling: clienti@viadurini.it

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design. Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel. Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk. Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro