Outdoor Polyethyleen fauteuil met de hand geweven Naomi

  • Code: NAOMI
€ 1.670,20 € 2.087,75 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L.75 cm x P.75 cm x 75 cm x H. tot h. De zitting 31 + 12 cm x 61 cm h.bracciolo
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 22
Outdoor Polyethyleen fauteuil met de hand geweven Naomi
Naomi is een prachtige tuin stoel, ontwerp, gemaakt door vakmensen.
Naomi bestaat uit een aluminium frame met polyetheenstructuur tot 5 mm rond, helemaal gevlochten met de hand, die in twee kleuren is te wit of honing.
Compleet met een 'vulling van polyurethaanschuim, Naomi is voorzien van een zitting en een rugleuning Tempotest bedekt met een stof, die in verschillende chromatische variaties is.
Naomi verwijderbaar, gemakkelijk te reinigen en wassen, gekenmerkt door een weerstand tegen water en UV-stralen, eigenschappen die het geschikt maken voor gebruik buitenshuis.
Naomi wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen, wat "uitstekend". De sfeer is die van de jaren '70, met de plot die naar beneden gaat naar de grond en de karakteristieke uitlopende naar de onderkant.
In detail behandeld, het vlechten dat kenmerkend definieert de zitting, armleuningen en rugleuning.
Voor extra bescherming en duurzaamheid, raden we het gebruik van de speciale beschermhoes, in de winter, 's nachts of in het geval van frequente regenval.
Neem deze mooie stoel in uw tuin en kies polyethyleen afwerking die je verkiest!
Ontwerper: Giuseppe Parigiani

Opmerking: Product is beschikbaar met Tempotest coating vast in verschillende kleurvariaties. Controleer de kleurenkaart en in het vakje geeft de gewenste afwerking code van u!
clienti@viadurini.it: Om de Tempotest coating patroon of gestreept verzoek prijsstelling te ontvangen


Kussens inbegrepen:
- 1x Seat
- 1x Back

materialen:
- Aluminium
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)
- Tempotest duidelijke stof

STOF Tempotest:
De Tempotest stof is ontworpen voor een levensstijl buitenshuis. Geschikt voor de tuin, terras en het zwembad, dit materiaal combineert de kracht en de prestaties van de massa geverfd acryl stof en kleur.
Deze stoffen waterstof zijn en olieafstotend, rot-bestendig, immuun voor de vorming van schimmel en meeldauw, bestand tegen vlekken, zout en verkleuring als gevolg van UV-stralen, ondanks dat zacht en aangenaam aan.
Onderhoud en reiniging: droog of koude machine. Niet draaien. Iron zonder stoom. Niet droog met elektrische apparaten. Door luchtvervuiling, smog of andere deeltjes kunnen worden afgezet op Tempotest stof, kan het vuil van deze aard eenvoudig worden verwijderd door borstelen van het oppervlak van het weefsel met een zachte borstel en vervolgens een eenvoudige zeepwater. Na het poetsen, spoel de zeep volledig te verwijderen. Het vormen van zakken van water en laat het weefsel liggen buiten voor het inklappen drogen. Tijdens het winterseizoen is het raadzaam om het op te slaan in een droge, goed geventileerde ruimte. Slecht onderhoud kan de waterafstotende eigenschappen in gevaar brengen.

BELANGRIJK: Voor de beschermkap verzoek prijsstelling: clienti@viadurini.it

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design.
Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk.
Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.
Een collectie voor beter leven in natuurlijke harmonie met onze ruimte, de open ruimte wordt een gezellige en rustige kamer onder de hemel, een oase van plezier en ontspanning!

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief