Sofa ontspannen eiland-vormige mand met handgemaakte weven Hector

  • Code: HECTOR
€ 4.625,18 € 6.607,39 -30%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen L.186 P.141 cm x cm x H. Tot. 174 cm x h. structuur 67 cm
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 29
Sofa ontspannen eiland-vormige mand met handgemaakte weven Hector
Hector is een mooie bank eiland van buiten, van de vorm die een mand lijkt, met een modern en origineel ontwerp, volledig handgemaakt.
Hector is voorzien van een schuifdak ecru liggende dankzij de zuigers die openen en sluiten te vergemakkelijken.
Bestaande uit een aluminium en stalen frame. De voornaamste bijzonderheid van dit product betreft zijn ronde polyethyleen weefstructuur tot 5 mm, geheel met de hand, die in drie verschillende kleuren is zijn: wit, honing of koffie.
Een andere zeer gewilde en chic detail is de grote kabel parelen het hele eiland ontspanning.
Hector presenteert een polyurethaanschuim, bekleed met Tempotest stof, verwijderbaar, gemakkelijk te reinigen en wassen, bestaande uit een waterweerstand en UV-stralen die het geschikt maken voor gebruik buitenshuis.
De kap wordt alleen gerealiseerd ecru tinten en waterafstotend.
Hector is inclusief zeven decoratieve kussens, in aanvulling op het zitkussen. De Tempotest weefsel dat de lijnen van de kussens en de stoel is verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten vertegenwoordigd in de kleurenkaart, kunt u verschillende kleuren voor de verschillende en zitkussens te kiezen, kiest / eindigen u wilt!
Voor extra bescherming en duurzaamheid, raden we het gebruik van de speciale beschermhoes, in de winter, 's nachts of in het geval van frequente regenval.
Neem dit prachtige eiland ontspanning in uw huis en kies polyethyleen afwerking als de structuur die bij u past!
Ontwerper: Domenico Parigiani

Opmerking: Product is beschikbaar met Tempotest coating vast in verschillende kleurvariaties. Controleer de kleurenkaart en in het vakje geeft aan dat de code of codes van de afwerking je wilt!
clienti@viadurini.it: Om de Tempotest coating patroon of gestreept verzoek prijsstelling te ontvangen

Inbegrepen in de prijs:
- 2 kussens 60x60 cm
- 2 kussens 50x50 cm
- 3 kussens 40x40 cm

materialen:
- Aluminium
- Steel
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)
- Tempotest duidelijke stof

STOF Tempotest:
De Tempotest stof is ontworpen voor een levensstijl buitenshuis. Geschikt voor de tuin, terras en het zwembad, dit materiaal combineert de kracht en de prestaties van de massa geverfd acryl stof en kleur.
Deze stoffen waterstof zijn en olieafstotend, rot-bestendig, immuun voor de vorming van schimmel en meeldauw, bestand tegen vlekken, zout en verkleuring als gevolg van UV-stralen, ondanks dat zacht en aangenaam aan.
Onderhoud en reiniging: droog of koude machine. Niet draaien. Iron zonder stoom. Niet droog met elektrische apparaten. Door luchtvervuiling, smog of andere deeltjes kunnen worden afgezet op Tempotest stof, kan het vuil van deze aard eenvoudig worden verwijderd door borstelen van het oppervlak van het weefsel met een zachte borstel en vervolgens een eenvoudige zeepwater. Na het poetsen, spoel de zeep volledig te verwijderen. Het vormen van zakken van water en laat het weefsel liggen buiten voor het inklappen drogen. Tijdens het winterseizoen is het raadzaam om het op te slaan in een droge, goed geventileerde ruimte. Slecht onderhoud kan de waterafstotende eigenschappen in gevaar brengen.

BELANGRIJK: Voor de beschermkap verzoek prijsstelling: clienti@viadurini.it

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design.
Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk.
Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.
Een collectie voor beter leven in natuurlijke harmonie met onze ruimte, de open ruimte wordt een gezellige en rustige kamer onder de hemel, een oase van plezier en ontspanning!

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW