Coffee Garden 56x56 cm met de hand geweven polyethyleen Tsjaad

  • Code: CHAD TAVOLINO
€ 810,90 € 1.013,62 -20%
Maatregelen P. L.56 cm x 56 cm x 66 cm H.
Levertijden 15 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Gewicht Product 14
Coffee Garden 56x56 cm met de hand geweven polyethyleen Tsjaad
Tsjaad is een tabel ty van buiten, van het oorspronkelijke ontwerp, door vakman.
Tsjaad heeft een aluminium frame en een ronde polyethyleen gemengde structuur 3 mm en 7 mm gevlochten vlak geheel met de hand, die in de schaduw koffie, honing of wit is.
Deze tabel heeft een glazen blad grenst aan een weefsel in een visgraatpatroon, waardoor het een karakteristieke aanraking van uniciteit en een onderliggende plank geeft.
De eenvoud en de harmonie van vormen, eenvoudig, vierkant, maken deze salontafel perfect voor zowel in een modern of klassiek.
Kies de kleur afwerking die meer willen!

materialen:
- Aluminium
- Fiber Polyethyleen HDPE (synthetische vezel overeenkomstige natuurlijke rotan vezel met een sterke visuele en tactiele gelijkenis met natuurlijke vezels)

Viadurini in de tuin beschikt over een collectie van outdoor producten met een innovatief design. Deze producten bevatten in zich een van de kunsten onder de oudste nog steeds weet dat het verleden verweven met het heden, een 'kunst gemaakt van de techniek en kennis, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel. Collectie die vakkundig combineert bruikbaarheid, kwaliteit, schoonheid en design, gezellig en aantrekkelijk tegelijk. Producten met grote functionaliteit, betrouwbaarheid en weersbestendigheid.

Kleine veranderingen KLEUR of de werking van Hoe zijn uw UNICITEIT PRODUCT functies ambachten!
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief