Gekleurde verlichte salontafel voor buiten of binnen met modern design - Dadostar

 • Code: DADOSTAR1
€ 234,07 € 292,58 -20%
Materiaal Recyclebaar polyethyleen
Levertijden 10/15 werkdagen
IP-beschermingsgraad IP44
Lengte (cm) 43
Diepte (cm) 43
Hoogte (cm) 43

Heldere salontafel in gekleurd polyethyleen voor de tuin of de woonkamer met een modern vierkant design.

Een veelzijdig en functioneel meubelstuk: het is de lichtgevende salontafel met een eigentijds en tijdloos ontwerp dat in staat is om een perfecte en elegante sfeer te creëren in elke omgeving, zowel intern als extern .
De kubusvorm maakt het geschikt om ook als zitplaats te gebruiken en is gemakkelijk te combineren met elke stijl, en kan individueel of in een groep worden geplaatst, waardoor altijd nieuwe en originele composities ontstaan, afhankelijk van uw behoeften en smaken. Creëer een gastvrije omgeving voor u en uw gasten, waar u tijdens de zomeravonden aangename momenten in gezelschap kunt doorbrengen.

Een origineel en modern product, gemaakt van hoogwaardig polyethyleen voor maximale duurzaamheid : het is dus niet alleen resistent en duurzaam, maar ook recyclebaar .
Het effect van licht draagt bij aan het creëren van de atmosfeer en beïnvloedt het welzijn van degenen die het ervaren. Daarom is verlichting belangrijk voor de kwaliteit van leven: kleine lichtbronnen zoals deze lamp kunnen de omgeving uitnodigender en aantrekkelijker maken.

Beschikbare soorten aanvallen:

 • RGB LED- aanval voor binnen of buiten met in- en uitschakelen via afstandsbediening inbegrepen . 15 selecteerbare kleuren, waaronder wit, rood, blauw, groen, geel, oranje, roze, paars. Kleurverloop instelbaar in 3 niveaus, dimbaar met 5 helderheidsniveaus en mogelijkheid om automatische kleurwisseling te selecteren. LED-levensduur van ongeveer 50.000 uur, niet vervangbaar. Stroomverbruik: 6 watt, temperatuur: warm wit 3000K, zwarte kabel 5m.
 • zonne-aansluiting voor buiten : omvat een permanent geïnstalleerd monochroom wit LED- verlichtingssysteem met een externe zonnepaneel met geïntegreerde batterij (1800mA) die overdag zonlicht opvangt en vervolgens omzet in elektriciteit. Voor het correct opladen van de lamp is voldoende en voldoende zonne-verlichting nodig, die bij schemering zelfstandig aangaat via een lichtsensor. Dit systeem heeft geen stopcontacten nodig, wat het milieu ontziet. Ideaal voor het verlichten van paden, balkons en terrassen. Duur met volledige lading: ongeveer 6 uur. Stroomverbruik: 2 watt, temperatuur: warm wit 3000K, zwarte kabel 5m.
 • E27 fitting voor binnen of buiten : geschikt voor leds en spaarlampen (niet inbegrepen). Aanbevolen temperatuur: warm wit 2700/3000 K - tot 9 W - 820 lumen. In- en uitschakelen via stekker. 230 Volt, 2,35m zwarte kabel zonder schakelaar.

Beschikbare kleuren:

 • Wit
 • antraciet
 • steen
 • duif grijs
 • Grijs
 • zand
Technische kenmerken:
 • Gemaakt van recyclebaar en duurzaam polyethyleen
 • Beschermingsklasse: IP44 bestand tegen slecht weer, vorst, UV-straling, regen en temperaturen van -40 ° C tot + 50 ° C
 • Afmetingen: L 43 x P 43 x H 43 cm

Creëer een feel-good sfeer met indirecte verlichting. Veelzijdig in gebruik: op het gazon in de tuin, langs het pad of bij de vijver, als lichtpunt in de woonkamer of in de slaapkamer.

NB: decoratieartikel: het wordt niet gebruikt voor het verlichten van de kamer. Het kan in andere kleuren of maten gemaakt worden.
Neem voor meer informatie contact met ons op door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

 

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief