Made in Italy

Glanzend keramische wastafel L 69 cm Made in Italy - Oscar

  • Made in Italy
  • Code: OSCAR
€ 870,41 € 1.088,01 -20%
Materiaal Keramiek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 69
Diepte (cm) 46
Hoogte (cm) 19

Aanrecht wastafel in handgemaakt keramiek Made in Italy.

Aanrecht wastafel in gekleurd keramiek met glanzende afwerking, handgemaakt volgens een 100% Made in Italy-proces . Elegantie en originaliteit komen samen om leven te geven aan een inrichtingsoplossing voor de badkamer met een eigentijdse smaak en een verfijnde ziel, ontworpen voor diegenen die graag inrichten met een creatieve en unieke maar tegelijkertijd stijlvolle stijl.

Wat is geboren, is een wastafel met excentrieke vormen en perfecte symmetrieën die een exclusieve en verfijnde persoonlijkheid belichaamt. De specifieke kleurnuances die worden voorgesteld, verrijken vervolgens de uiteindelijke esthetiek van het product en completeren de look voor een resultaat dat het middelpunt van de aandacht kan veroveren, waardoor het de echte protagonist van de kamer wordt.

Een product dat voortkomt uit de natuurlijke elementen aarde, vuur en water om leven te geven aan aanvullingen met een uniek en origineel karakter. De extreme aandacht voor detail en de zoektocht naar hoogwaardige grondstoffen komen samen om designobjecten te creëren die zijn bedacht en gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar een onconventionele stijl die een verhaal kan vertellen en betekenis kan geven aan elke identiteit, uniek en onherhaalbaar.

Om de kwaliteit en waarde van elk product te verhogen is de bijzondere techniek van keramische beglazing die plaatsvindt door een eerste en enkele bak op 1250° en daarom niet verder gebakken hoeft te worden. Dit type verwerking garandeert heldere kleuren en een uitstekende weerstand tegen slijtage en thermische veranderingen en maakt het reinigen bijzonder eenvoudig en snel. De resulterende afwerkingen zijn dan ook het resultaat van zorgvuldig onderzoek dat gericht is op het creëren van kwalitatieve en duurzame inrichtingsoplossingen .

Verkrijgbare kleuren:

  • smaragd;
  • koningsblauw;
  • zandsteen;
  • rivier steen;
  • lichte agaat;
  • zwart.
Free flow afvoer inbegrepen.

NB : aangezien dit een handgemaakt product is, heeft het ruime mogelijkheden voor maatwerk in vorm, kleur en afwerking.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief