Made in Italy

Ovale wastafel in glanzend keramiek L 50 cm Made in Italy - Ferry

  • Made in Italy
  • Code: FERRY
€ 354,67 € 443,34 -20%
Materiaal Keramiek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 35
Hoogte (cm) 13.5

Ovale wastafel in gepolijst keramiek handgemaakt Made in Italy.

Ovale wastafel in gekleurd keramiek met glanzende afwerking gemaakt door 100% Made in Italy vakmanschap . Een product met een moderne smaak en veelzijdige esthetiek, ontworpen en gemaakt om badkamerruimtes in te richten met een minimale stijl waarin het de look afmaakt met een vleugje persoonlijkheid en karakter . Het eenvoudige ontwerp en de harmonieuze lijnen passen zich perfect aan elke stilistische situatie aan, verrijken het omringende meubilair met een creatieve toets en worden zo de echte protagonist van de kamer.

De prachtige en ongebruikelijke kleuren die worden voorgesteld, onderstrepen ook het unieke karakter ervan dankzij hun schittering en originaliteit voor een hypermodern en bijzonder elegant resultaat.

Een product dat voortkomt uit de natuurlijke elementen aarde, vuur en water om leven te geven aan aanvullingen met een uniek en origineel karakter. De extreme aandacht voor detail en de zoektocht naar hoogwaardige grondstoffen komen samen om designobjecten te creëren die zijn bedacht en gemaakt voor diegenen die op zoek zijn naar een onconventionele stijl die een verhaal kan vertellen en betekenis kan geven aan elke identiteit, uniek en onherhaalbaar.

Om de kwaliteit en waarde van elk product te verhogen is de bijzondere techniek van keramische beglazing die plaatsvindt door een eerste en enkele bak op 1250° en daarom niet verder gebakken hoeft te worden. Dit type verwerking garandeert heldere kleuren en een uitstekende weerstand tegen slijtage en thermische veranderingen en maakt het reinigen bijzonder eenvoudig en snel. De resulterende afwerkingen zijn dan ook het resultaat van zorgvuldig onderzoek dat gericht is op het creëren van kwalitatieve en duurzame inrichtingsoplossingen .

Verkrijgbare kleuren:

  • smaragd;
  • koningsblauw;
  • zandsteen;
  • rivier steen;
  • lichte agaat;
  • zwart;
  • Wit.
Inclusief afvoer.

NB : aangezien dit een handgemaakt product is, heeft het ruime mogelijkheden voor maatwerk in vorm, kleur en afwerking.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief