Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Grilli

Grilli is een Toscaans bedrijf dat werd opgericht in 1963. Het werd geboren als een kleine ambachtelijke winkel dankzij de geest van initiatief en de wens om betrokken te raken op het gebied van meubels door de broers Giorgio en Giovanni Grilli.
Aanvankelijk concentreren zij zich op de creatie van handgemaakt meubilair in klassieke stijl om de woonkamer in te richten. Al hun projecten zijn geïnspireerd door de lijnen uit het verleden om echte kunstwerken te creëren die de hoofdrolspelers van uw thuisomgeving worden zonder hun functionaliteit te verliezen.

De belangrijkste waarden van dit bedrijf zijn kwaliteit , verfijning en uniciteit en het is precies de harmonieuze verbinding tussen hen die de volledige ontwikkeling van Italiaanse excellentie mogelijk maakt . Hun producten zijn allemaal volledig gemaakt in Italië , naast de aandacht voor detail en de keuze van de grondstoffen geeft de klant de garantie van het kopen van een duurzaam en duurzaam product in de loop van de tijd, evenals een uniek en kostbaar designmeubilair.

Het nieuwste project gepresenteerd op Grilli's 2018 Salone del Mobile is de luxe meubellijn " Worldesign ".
Een fascinerend project dat nieuwe constructietechnieken ontwikkelt om meubels te maken voor zowel de woonruimte als het slaapgedeelte die de liefde voor schoonheid, kwaliteit en uniekheid inspireren en vertegenwoordigen door een aanpassing van de decoraties.

Binnen deze lijn presenteren we de York-collectie elegant en eenvoudig, maar met een sterk karakter. Het combineert perfect de traditionele traditie van het bewerken van houtbewerkingsmachines met de toepassing van nieuwe technologieën. Kenmerkend voor de hele collectie is de afwisseling van gebogen oppervlakken in notenhout en andere delen die zijn bekleed met leer om voelbare en chromatische contrasten te creëren die een romantische stijl geven aan koffietafels van verschillende grootte, aan de zijkanten voor de woonkamer met praktische compartimenten en aan de eettafels . Wat het slaapgedeelte betreft, betreft het voorstel weelderige en stevige bedden , nachtkastjes en laden om ruimtes te bestellen.

De tweede collectie is Zarafa en wordt gekenmerkt door een elegante en verfijnde stijl met geometrische lijnen die herinneren aan de vacht van giraffen die de kleuren van de gebruikte materialen versterken. Matte of glanzende afwerking voor deze tijdloze meubels. Dressoirs en meubels voor de woonkamer, salontafels en eettafels, fauteuils en stoelen geïnspireerd op een clasico-stijl, maar met een vleugje moderniteit in de lijnen.

Laat u verleiden door de luxe inrichting van de nieuwe Fratelli Grilli Worldesign-lijn!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies