Made in Italy

Handgemaakte keramiek en vintage ijzeren hanglamp - Asti

  • Made in Italy
  • Code: C16108.DEC.LOB
€ 328,29
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
IP-beschermingsgraad 20
Socket en power type 1 x max. 75 W - E27
diameter (cm) 35

Vintage design hanglamp in ijzer en handbeschilderd keramiek gemaakt in Italië door Ferroluce.

De hanglamp geheel van ijzer en keramiek met handgeschilderde blauwe draadversieringen die de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de eenvoudige en essentiële vormen die typerend zijn voor de harmonie van het verleden.

Het is daarom een uniek en origineel stuk , omdat elke creatie van elkaar zal verschillen en het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro