Made in Italy

Handgemaakte kroonluchter 28 lampen in blauw Venetiaans glas en metaal - Focarino

  • Made in Italy
  • Code: FOSCARINO
€ 16.271,13 € 20.338,91 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 155
Diepte (cm) 155
Hoogte (cm) 205

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter met 28 lampen Made in Italy.

Handgemaakte 28-lichts kroonluchter gemaakt van met denim afgewerkt Venetië-glas met loden hangers en details van gepolijst verchroomd metaal . Een meubel met een verbazingwekkende en iconische uitstraling, gekenmerkt door een zachte en delicate lijn en verfijnde rondingen die zich perfect aanpassen aan klassieke omgevingen, maar tegelijkertijd ook aan ruimtes met een eigentijdse stijl. Het element van traditie wordt onderbroken door zijn prachtige componenten in volledig met de hand gemaakt geblazen glas dat is getransformeerd om zichzelf te actualiseren dankzij trendy kleuren. De omhullende vormen maken het een ideaal element om elke omgeving, zowel huiselijk als contract, met klasse en dynamiek te bezetten.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, vermengt zich met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lampen (niet inbegrepen) : 28 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurencombinaties en omdat het handgemaakt is, is het volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief