Made in Italy

Handgemaakte Venetiaans glas en gouden kroonluchter met 28 lampen Made in Italy - Regina

  • Made in Italy
  • Code: REGINA3
€ 33.891,11 € 42.363,89 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 146
Diepte (cm) 146
Hoogte (cm) 280

Handgemaakte kroonluchter met 28 lampjes in Venetië-glas en 24-karaats goud, gemaakt in Italië.

Imposante en elegante klassieke kroonluchter gemaakt in Italië in Venetië in handgemaakt glas bedekt met 24 karaats goud dat heet is aangebracht tijdens de verwerking en details in glanzend gouden metaal . Dit prachtige meubelstuk is ontstaan uit het gebruik van de oude techniek van de bekleding, waarvan de esthetiek is gebaseerd op concepten van innovatie en tegelijkertijd herinnerend aan het verleden . Samen met de majesteit van goud wordt het ontwerp verrijkt door de taps toelopende armen verfraaid met hangende bellen volledig met de hand gevormd voor een resultaat van hoge kwaliteit en onschatbare waarde .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 28 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief