Made in Italy
Gratis uitgaven

Handgemaakte 18-lichts kroonluchter in Venetië-glas, gemaakt in Italië - Regina

  • Made in Italy
  • Code: REGINA1
€ 15312,95 € 17014,39 -10%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 116
Diepte (cm) 116
Hoogte (cm) 160

18-lichts kroonluchter in Venetiaans glas en 24-karaats goud, handgemaakt in Italië.

Klassieke kroonluchter gemaakt in Italië in Venetië in met de hand bewerkt glas met rookafwerking met elementen in 24-karaats goud dat heet is aangebracht tijdens de verwerking en details in glanzend gouden metaal . Uit een obsessieve aandacht voor detail en de immense passie van de vertrai-meesters , is een inrichtingsoplossing met een imposante persoonlijkheid geboren die elke ruimte verovert dankzij de grote afmetingen en de prachtige combinatie van gekozen afwerkingen. De aanraking van goud verhoogt de waarde nog meer en geeft leven aan een echt kunstwerk .

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 18 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro