Made in Italy

Handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter met 9 lampjes Made in Italy - Bernadette

  • Made in Italy
  • Code: BERNADETTE2
€ 5.750,08 € 7.187,60 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 110
Diepte (cm) 110
Hoogte (cm) 100

9-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetiaans glas.

Majestueuze 9-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in blauw Venetiaans glas met details in gepolijst chroom metaal . De sterke decoratieve waarde van deze elegante aanvulling met een eclectische stijl wordt bepaald door een spel van rondingen en transparanten , in staat om zowel hedendaagse als klassieke ruimtes te verrijken en te verlichten met persoonlijkheid voor een exclusief meubel . De prachtige hangende decoraties verrijken de figuur door het gevoel van echte regendruppels na te bootsen en geven dynamiek en originaliteit aan de kroonluchter voor een resultaat met een indrukwekkende scenografische impact .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 9 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief