Made in Italy

9 Lichte handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter gemaakt in Italië - Bernadette

  • Made in Italy
  • Code: BERNADETTE3
€ 6.499,88 € 8.124,85 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 110
Diepte (cm) 110
Hoogte (cm) 100

Handgemaakte 9-lichts kroonluchter gemaakt in Italië in Venetiaans glas en metaal.

Indrukwekkende 9-lichts kroonluchter gemaakt in Italië in handgemaakt Venetië rookglas met metalen details in geborsteld zwart nikkel afwerking . Een meubelaccessoire met een sterke aanwezigheid op het podium dat oude kroonluchters omvormt tot een eigentijdse vorm dankzij een ontwerp dat even gearticuleerd als essentieel is, en zo een ideale oplossing biedt voor zowel moderne ruimtes als klassieke stijlomgevingen. De gebogen armen en kronkelige kenmerken van de structuur laten het licht in verschillende richtingen reizen, waardoor prachtige lichtspelingen en transparantie ontstaan voor een resultaat met een sterke visuele impact .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 9 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief