Made in Italy

Hanglamp in zwart keramiek en ijzer industrieel vintage design - Bew

  • Made in Italy
  • Code: C2330-08
€ 297,54
Materiaal keramiek en ijzer
Kleur zwart
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x maximaal 77W E27
diameter (cm) 35

Pendellamp in zwart keramiek en ijzer, retro stijl gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze hanglamp kenmerkt zich door minimalistische lijnen gecombineerd met heldere kleuren en glanzende oppervlakken met een eigentijds profiel echter uitgewerkt in een retro stijl.
De steunschroeven in gesatineerd messing spelen een fundamentele rol en worden een kostbaar detail dankzij de gouden afwerking , waardoor de aanwezigheid en functie worden versterkt.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door de perfecte balans tussen lijnen en kleuren, in een zwart dat licht genereert dat in de loop van de tijd met discretie kan worden geïntegreerd in heterogene en ongewijzigde omgevingen.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Email Newsletter
Nieuwsbrief