Made in Italy

Hoog dressoir met woonkamervitrinekast van hout Made in Italy - Bran

  • Made in Italy
  • Code: BRAN
€ 1.693,21 € 2.116,51 -20%
Materiaal hout en glas
Levertijden 30/35 werkdagen
Lengte (cm) 112
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 210

Gemaakt in Italië houten woonkamervitrinekast

Vitrinekast met structuur in hout/deeltjeshout gefineerd Tanganyika/toulipier/ayous , frames in toulipier/ayous , multiplex bodems in populierenhout en/of MDF met 2 glazen deuren, 2 houten deuren en 2 laden volledig Made in Italy.
De grote aandacht voor de kwaliteit van het product samen met de studie van de beste gebruikte materialen vormen de basis voor de creatie van dit product. Verfijning van details , respect voor traditie en liefde voor Italiaans vakmanschap stellen ons in staat meubels te creëren met een klassieke, harmonieuze en verfijnde lijn .

Beschikbare afwerkingen:
  • gepatineerd wit
  • wit gelakt
Dimensies:
  • Lengte 112 cm
  • Diepte 50 cm
  • Hoogte 210 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief