Made in Italy

Horizontale elektrische design wandradiator in staal tot 700 W - Nibbio

  • Made in Italy
  • Code: NIBBIOELEC
€ 1.063,21 € 1.329,02 -20%
Materiaal koolstofstaal
Maatregelen H 653 + 110 thermostaat x L 1210 x Inter. 1090 mm x uitgang w (Δt50 *) 700
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Elektrische handdoekradiator met horizontaal ontwerp gemaakt in Italië.

Deze elektrische handdoekverwarmer heeft een zeer praktisch en functioneel horizontaal ontwerp , gemaakt met horizontale ronde buizen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elk type stijl en omgeving.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Eenfasige 230 volt voeding. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die in het vervolgkeuzemenu.
Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening, 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en roestremmer ter bescherming van het systeem.
Op aanvraag zijn de digitale elektrische weerstand, de weerstandskap in dezelfde afwerking als de radiator of de kamerthermostaatkit met weekprogrammering en radiofrequentie-ontvanger voor inbouwdoos verkrijgbaar.
De versie met hydraulische of gemengde installatie van de radiator is ook beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief