Made in Italy

Horizontale radiator handdoekwarmer in stalen ontwerp 750 W - Nibbio

  • Made in Italy
  • Code: NIBBIO
€ 576,04 € 720,05 -20%
Materiaal koolstofstaal
Maatregelen H 653 x L 1210 x Inter.1160 mm x Opbrengst w(Δt50*) 750
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor kleuren

Horizontale buisvormige radiator voor de badkamer met een design wand van staal gemaakt in Italië.

Deze handdoekverwarmer heeft een zeer praktisch en functioneel horizontaal ontwerp , gemaakt met horizontale ronde buizen die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan elk type stijl en omgeving.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.
Andere afwerkingen zijn ook beschikbaar naast de afwerkingen die kunnen worden geselecteerd in het vervolgkeuzemenu. Zijdelingse aansluiting rechts of links of van onderen op aanvraag.
De versie met elektrische of gemengde installatie van de radiator is ook beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen, schrijft u ons in het formulier "Informatie opvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief