Made in Italy

Houten dressoir met 3 laden en 3 deuren Made in Italy - Uller

  • Made in Italy
  • Code: ULLER1
€ 986,25 € 1.232,81 -20%
Materiaal hout
Levertijden 35/40 werkdagen
Lengte (cm) 157
Diepte (cm) 42
Hoogte (cm) 84

Woonkamerdressoir van gefineerde houtdeeltjes Made in Italy

Binnendressoir met structuur in toulipier gefineerde houtdeeltjes en multiplex bodem in MDF en populierenhout met 3 deuren en 3 laden, volledig Made in Italy.
Dit product is zeer nuttig en functioneel omdat u er verschillende voorwerpen in kunt opbergen, zonder ze te laten rondslingeren, waardoor er orde en netheid in de kamer ontstaat. De afwerkingen in combinatie met de materialen die voor de constructie zijn gebruikt, zorgen ervoor dat hij zich goed kan aanpassen aan elke meubelstijl , van klassiek tot modern tot vintage.

Dimensies:
  • Lengte 157 cm
  • Diepte 42 cm
  • Hoogte 84 cm
Beschikbare afwerkingen:
  • Wit gewaxt met natuurlijk houten blad
  • Poeder en versleten wit

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand heeft gestaan en droog is geweest. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief