Made in Italy

Houten vitrinekast met 1 lade, 2 deuren en 2 planken Made in Italy - Nanna

  • Made in Italy
  • Code: NANNA
€ 617,30 € 771,62 -20%
Materiaal hout en glas
Levertijden 35/40 werkdagen
Structuur materiaal hout
Lengte (cm) 88
Diepte (cm) 40
Hoogte (cm) 136

Gemaakt in Italië houten woonkamervitrinekast

Vitrinekast met structuur in Tanganyika/toulipier gefineerde houtdeeltjes , frames in toulipier/ayous , bodems en ruggen in MDF en multiplex met 2 glazen deuren en 1 lade volledig Made in Italy.
Klassiek meubelstuk met eenvoudige en lineaire afwerkingen, perfect om elke woonkamer uniek te maken door uw voorwerpen tentoon te stellen en ze in de handige lade te plaatsen. De voor de constructie gekozen materialen zijn van uitstekende afwerking en garanderen kwaliteit, zelfs met het verstrijken van de tijd .

Beschikbare afwerkingen:
  • wit gelakt
  • wit gewaxt met natuurlijk houten blad
  • antraciet met naturel houten blad
Dimensies:
  • Lengte 88 cm
  • Diepte 40 cm
  • Hoogte 136 cm

SCHILDERIJ: Het schilderen gebeurt voornamelijk met producten op waterbasis. Verf op waterbasis en polyurethaan voor een grotere weerstand aan het oppervlak. Afwerking op waterbasis en schellak.

GEWOON ONDERHOUD EN REINIGING: Stof het meubilair af met een droge doek. Vermijd schurende en/of oplosmiddelhoudende producten. Plaats geen pannen of andere voorwerpen die warmte afgeven op meubelbladen. Als je het meubel nieuw leven wilt inblazen, kun je speciale meubelwas gebruiken die je met een wollen doek aanbrengt.

VOORZORGSMAATREGELEN: Aangezien hout een levend materiaal is en gevoelig is voor vocht, moet er bijzondere aandacht worden besteed aan het plaatsen van meubels in huizen met pleisterwerk dat minimaal 1 maand rust en droog is. Wij raden echter aan om gedurende enkele maanden een ruimte van minimaal 5 centimeter van de muur vrij te laten en de kamers regelmatig te luchten.

Let op: op aanvraag zijn er verschillende afwerkingen mogelijk.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief