Made in Italy

Houtgestookte Barbecue Met Kookplaat En Houten Houdercompartiment - Ferran

 • Made in Italy
 • Code: FERRAN
€ 2.371,60 € 2.964,50 -20%
Materiaal porseleinen steengoed blad, roestvrijstalen voetjes, cortenstalen structuur
Maatregelen diameter 90 cm x H 95 cm
Levertijden 10/15 werkdagen

Outdoor houtgestookte barbecue van het ontwerp multi-uitgerust: houten compartiment, kookplaat, as compartiment en ventilatie.

Voor iedereen die rond het vuur wil koken zonder het plezier van gezelligheid en de warmte van een goede warme maaltijd die net is gekookt op te geven.
Specifiek ontworpen om een ontspannende ervaring te bieden zonder een van de geneugten van buiten koken op te offeren, hoge kwaliteit in elke vorm.

Deze made in Italy BBQ onderscheidt zich door zijn volledig Italiaanse minimale ontwerp; je merkt meteen het grote ingebouwde houthoudende compartiment waardoor het een product van hoge kwaliteit is.
Het heeft 2 verschillende temperatuurgebieden: het centrale gebied op hoge temperatuur rond het houtvoergat, waar het ongeveer 300 ° C bereikt, en de externe omtrek bij een lagere temperatuur. Het gemak van het hebben van 2 zones bij verschillende temperaturen zorgt voor een beter beheer van het koken in relatie tot de vuurtoevoer.

GEBRUIK EN TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN:
Borden koken behoudt de voedingswaarde van het voedsel dankzij indirect koken.
Alle kookplaten zijn gemaakt van 10 mm dik staal; tijdens het koken worden ze warm en houden ze de warmte en geven deze aan voedsel.
Het oppervlak van de top is voor 16 gasten , ideaal voor diegenen die graag talrijk zijn.

Het verwarmde oppervlak heeft de neiging om naar het midden van de vuurpot te buigen, waardoor de plaat licht hellend wordt en daardoor het resterende vet en kookvloeistoffen kan laten stromen.

Het heeft een ventilatieopeningssysteem aan de basis van de verstelbare vuurpot met een praktische hendel, waarmee u het ingangsgebied kunt aanpassen en een beter brandmanagement kunt hebben. Als u op de hendel drukt, wordt de ventilator volledig geopend en wordt de lucht die uit de onderkant van de vuurpot stroomt gemaximaliseerd: deze moet in de eerste fase van de vlamtoevoer (ongeveer 30/40 minuten) geopend blijven om een goed bed te produceren van sintels en breng de temperatuur van de kookplaat. U kunt vervolgens de ventilatoropening sluiten of verkleinen door de hendel naar buiten te trekken. Op dit moment hebben de sintels zelfs minder ventilatie nodig en gaan ze langer mee, waardoor de kooktemperatuur wordt gestabiliseerd.

Het openingssysteem biedt ook het voordeel dat het gemakkelijk as van onderaf kan lossen.
In feite is er een stalen lade voor het verzamelen van as, met eenvoudige extractie, waarin de as zal vallen na het indrukken van de ventilatorafstelhendel en het openen van alle ventilatieopeningen.

Als je denkt dat dit allemaal niet genoeg is, is het hier nog niet klaar, Ferran wordt al geassembleerd en klaar voor gebruik thuisbezorgd.
Opmerking: het wordt ten zeerste aanbevolen om de afdekking van de ABS-kookplaat alleen te kopen om verslechtering door atmosferische stoffen te voorkomen.

LET OP: Goed onderhoud is essentieel om de eigenschappen en functionaliteit van het product in de loop van de tijd intact te houden. Lees de bijgevoegde PDF-handleiding aandachtig door.

TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN EN ACCESSOIRES INBEGREPEN:
 • Ferran is een barbecueplaat met een diameter van 90 cm. Italiaanse productie, ontwikkeling en ontwerp.
 • Basis met houten compartimentsteun.
 • Externe behuizing voor isolatie van de interne koperslager.
 • Interne koperslager in cortenstaal.
 • Kookplaat voorbereid voor COMBI.
 • Verwijderbare aslade onder de vuurpot.
 • Verstelbare roestvrijstalen poten.
 • Luchtinlaat onder de vuurpot.
 • Kookplaatrand voorbereid voor extra top.
 • Porseleinen aardewerk werkblad met ingebouwde houthouder.
 • Aanpassing van de luchtstroom aan de basis van de vuurpot.
 • Voltooi de montage.
Keuze uit schilderen tussen:
A) Micaceous zwarte kleur.
B) COR-TEN staal.
C) COR-TEN staal met stabilisatieblokken roest "+15 dagen levertijd".

OPTIONELE EN AANVULLENDE ACCESSOIRES:
Alsof dit niet genoeg is, biedt deze BBQ een breed scala aan opties en accessoires om het gebruik en de ervaring van het koken ermee nog praktischer en professioneler te maken.
1 ° ABS-afdekking kookoppervlak: belangrijk accessoire om de kookplaat altijd intact te houden en te beschermen tegen externe middelen.
2 ° Kookplaat steunoppervlak: afneembaar en gemaakt van roestvrij staal om uw kookplaat comfortabeler en netjes te maken.
COMBI-accessoiresysteem van 3 °: een enkele steun instelbaar op 3 cirkelvormige hoogtes met 3 voet. Dit systeem kan verschillende accessoires ondersteunen, elk specifiek afhankelijk van het type koken dat moet worden uitgevoerd op basis van de afstand die moet worden bewaard ten opzichte van de vlam: WOK, bruiningsgrill en spiesjes.
4 ° Ondersteuning voor kookgerei: deze ondersteuning is een essentieel accessoire als u naast normaal gebruik potten of de Braziliaanse grill gaat gebruiken.
5 ° Volledige dekking: waterdichte plaat tot op de grond.

TECHNISCH PRODUCTBLAD:
Fields waarden
Hoogte 95 cm
Breedte 90 cm
Diepte 90 cm
Maximale breedte Tot 1 meter
Hoofd kookgrill Ø 90 cm
Brandstof Hout
Aantal gasten tot 16 personen
Reinigingstijden 15-20 minuten

WIJ BEVELEN AAN: Lees het artikel "15-20 minuten om de kookplaat en uw barbecue schoon te maken".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief