Industriële Verlichting van Ijzer en Glas - Il Fanale

Verlichting voor je huis in industriële stijl met lampen van ijzer en glas en in liberty-stijl met hang- en vloerlampen van keramiek en ijzer. Ontwerp gemaakt in Italië voor verlichting.
146 Producten
Pagina 1 van 7

Verlichting voor thuis in industriële en vrijheidsstijl gemaakt in Italië.

Il Fanale werd in 1979 opgericht door de passie van Fausto della Torre en zijn vrouw Luisa Martin, die door het harde werk en hun ervaring in de verwerking van traditionele metalen, een bedrijf oprichtten dat Italiaanse designverlichting, lantaarns, lampen in industriële stijl en lampen in terracotta. In een notendop design lichtdesign.
Toewijding, vastberadenheid en toewijding zijn de kwaliteiten die Il Fanale maken tot wat het nu is: een succesvol ambachtelijk bedrijf in de verlichtingssector, bekend in Italië en in het buitenland.

Hier zijn enkele van de beroemdste collecties geproduceerd door Il Fanale:

Loft Collection - ijzeren lampen in industriële stijl
IJzeren lampen gemaakt in industriële stijl om eigentijdse designomgevingen in te richten . Materie en vakmanschap worden vermengd, vergezeld van een constant element, namelijk het raster dat verwijst naar de industriële wereld. De loft-collectie bestaat uit ophangingen, wandlampen, een tafellamp en een vloerlamp, allemaal in ijzeren afwerking met verbindingen in messing gietwerk.

Reporter-collectie - Messing binnenlampen
Reporter is een verzameling binnenlampen die dankzij hun flexibiliteit de omgevingen met verschillende perspectieven kunnen karakteriseren en aanpasbare lichtontwerpen kunnen creëren. De mechanische beweging van het frame en van de enkele koppen maakt het spel van licht mogelijk, waardoor Reporter een functionele lamp is met een esthetische en eigentijdse impact.
Klassieke elementen en industriële referenties ontmoeten elkaar in een collectie bestaande uit pendels, wandlampen, een tafellamp en een vloerlamp, verkrijgbaar in ijzeren afwerking met verbindingen in messing gietwerk.

Khonus Collectie - Conische lampen in Antiek Ijzer
Deze collectie wordt gekenmerkt door eenvoudige en lineaire vormen voor een functioneel ontwerp.
Een reeks conische lampen gemaakt van antiek ijzer, in staat om het licht zowel naar beneden als naar boven te reflecteren en de omgeving volledig te verlichten.
Verkrijgbaar in drie verschillende maten, ze kunnen afzonderlijk of samen worden gerangschikt om hun essentie te versterken.

Sunflowers Collection - Cilindrische lampen in messing en ijzer
Eenvoudige geometrische vormen om een minimalistisch ontwerp te creërenen een cilindrische, rigoureuze en oorspronkelijke collectie. Gemaakt van messing of ijzer , worden deze lampen gekenmerkt door strakke en essentiële lijnen die de zuiverheid van het materiaal uitdrukken, de absolute protagonist van de Girasoli-serie.

Anita Collection - Keramische lampen
De Anita-collectie is samengesteld uit verschillende modellen keramische lampen die worden gekenmerkt door een uitstekende balans tussen elegantie van Art Nouveau-stijl en modern comfort. Deze kenmerken maken deze collectie tot een meesterwerk van vakmanschap, gekenmerkt door vakkundig onderzochte details. De bekende Keramiek van Bassano waarmee de Anita lampen gemaakt zijn, geven een meerwaarde aan deze creaties.

Galileo-collectie - Lampen in messing en ijzer
De beslissende grafische sectie en de perfecte halve bol kenmerken deze collectie lampen, die is geconfigureerd als een eerbetoon aan de astronomische revolutie. Het contrast tussen de buitenkant in messing of ijzer en de binnenkant van bladgoud, bladzilver of koper, geeft dit product een esthetische waarde met een groot visueel effect. Verkrijgbaar met uitwendig messing of ijzer in de diameters 30, 40, 60 cm, en met ijzer uitwendig in de diameter 80 cm.

Decori Collectie - Lampen in IJzer en Koper
Geboren uit de sterke behoefte om een ​​goed technische verlichting te verbeteren, versterkt de decorcollectie het zorgvuldige materiaalonderzoek. De lampen in koper of ijzer worden gekenmerkt door een extreme eenvoud van de lijnen en garanderen een perfecte samenhang tussen functionaliteit en esthetische kant.

Quadro-collectie - Lampen in glas en antiek messing Op
maat gemaakt voor een van de meest suggestieve creaties van Il fanale, is de raamcollectie vervolgens onderdeel geworden van de catalogus. De absolute elegantie, de ongerepte geometrische vormen en de Ierse referenties kenmerken deze lampen van transparant glas of wit plexiglas en antiek messing.

Lantaarncollectie - Lampen in messing of ijzer en glas
Het zachte en amberkleurige licht wordt de absolute hoofdrolspeler van deze serie lampen met duidelijke oriëntaalse inspiratie. De producten in de lantaarncollectie, met frames in messing of ijzer en transparant glas, herinterpreteren op een eigentijdse manier alle charme van de typische kaarsverlichte sfeer.

London Collection - Lampen in antiek ijzer
De internationale stijl voldoet aan de tradities die kenmerkend zijn voor Londen, een collectie bestaande uit ophangingen, wandlampen en plafondlampen. De structuur, gemaakt van antiek ijzer, wordt voelbaar gemaakt door de transparantie van het glas en zorgt zo voor onverwachte veranderingen in het zicht in een lichte en fascinerende sfeer.

Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW